Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză

Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată cu cremă irlandeză. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 482 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită zahăr, ouă, smântână grea și lichior de cremă irlandeză. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză, Mousse De Cremă Irlandeză De Ciocolată, și Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu un mixer electric setat la viteză medie până când sunt palide, cremoase și încep să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Cu bătăile curate, bateți smântâna într-un castron non-plastic la viteză medie până când este pufoasă și crema formează vârfuri rigide. Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/3 din amestecul de gălbenuș în frișcă. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până când este complet încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați amestecul de gălbenuș rămas și apoi lichiorul Irish cream, pliant doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți ciocolata foarte ușor la putere mică doar până se topește; se amestecă pentru a dizolva orice bulgări. Îndoiți foarte ușor ciocolata în amestecul de cremă irlandeză ca înainte, păstrând cât mai mult volum pufos posibil. Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză medie-mare într-un castron non-plastic până la vârfuri rigide; pliați ușor albușurile în amestecul de ciocolată până se încorporează uniform. Puneți mousse-ul în cupe sau pahare individuale de desert și răciți timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
VioleteViolete
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista