Mousse de ciocolată-alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 11g de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, ciocolată cu lapte, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Mousse De Ciocolată-Alune, Mousse De Ciocolată Cu Alune, și Mousse De Alune De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aranjați alunele pe o tavă mică de copt și coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute, întorcând tava înapoi în față după 5 sau 6 minute. Mișto. Închideți nucile într-un prosop curat și frecați până când se desprinde cât mai mult din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Nuci
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați nucile și uleiul de alune în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Alune
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Între timp, într-un castron mare, folosind un tel sau un bătător de ouă, bateți smântâna grea. La frigider, acoperit, până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un castron mediu rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită, topiți ciocolata. Opriți focul când aproape s-a topit și amestecați ocazional până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Răzuiți în pasta de nuci și procesați până se amestecă bine. Pune deoparte.
6
Într-un castron curat, rezistent la căldură, bateți ușor gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
* Dacă uleiul de alune nu este disponibil, uleiul de arahide sau șofrănel poate fi înlocuit.