Mousse de ciocolată albă congelată și alune

Mousse de ciocolată albă congelată și alune
Mousse de ciocolată albă congelată și alune este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți alune, apă, topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), Dacquoise De Ciocolată Albă Congelată Și Alune, și Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 3 linguri de apă, unt și ciocolată într-o cratiță mare și grea la foc mediu, amestecând continuu până se topește ciocolata. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici. Puneți amestecul de ciocolată în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
4
Așezați crema de tartru, sare și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Combinați zahărul și 2/3 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 23
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire în amestecul de albuș de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide (5 până la 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în topping bătut și alune. Puneți amestecul într-un recipient refrigerat pentru congelator; congelați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluneAlune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista