Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moussakan. O porție conține 901 calorii, 37g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ouă jumbo, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Moussaka, Moussaka, și Moussaka.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați mielul măcinat și gătiți până se rumenesc bine. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă usturoiul, ardeiul chile, ceapa și oregano și gătește 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Degajează cu vinul, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați stocul, coaja de lămâie, frunza de dafin, bățul de scorțișoară și roșiile și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Între timp, tăiați o felie subțire din două părți opuse ale fiecărei vinete, îndepărtând o parte din piele. Întoarceți vinetele tăiate în sus, apoi tăiați longitudinal în scânduri groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils Argintii
Grăsime De Porc înapoi
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se presară cu sare și se scurge într-un colizor timp de 20 de minute. Se usuca. Bateți albușurile cu un strop de apă într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Se amestecă panko cu restul de 4 linguri EVOO într-un alt vas până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Cană Zahăr Alb
7
Adăugați jumătate de brânză, pătrunjelul, usturoiul granulat și ceapa granulată în panko și amestecați bine. Setați un suport de sârmă peste fiecare dintre cele 2 foi de copt. Înmuiați fiecare felie de vinete în albușurile de ou, apoi acoperiți cu amestecul panko, apăsând pentru a-l ajuta să adere. Aranjați pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ceapă Granulată
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Coaceți până când sunt crocante și aurii, 25 până la 30 de minute. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se fierbe la un balon scăzut până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Bateți ușor gălbenușurile de ou într-un bol mediu. Se toarnă încet o parte din sos, amestecând constant pentru a tempera gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se scoate de pe foc. Faceți două straturi de amestec de vinete și miel într-o farfurie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se toarnă sosul deasupra și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, 30 până la 40 de minute. Nota bucătarului: caserola poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Se reîncălzește, acoperit, până se încălzește, apoi se presară cu mai multă brânză și se coace, neacoperit, pentru a crisp blatul.