Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moussakan. O porție conține 901 calorii, 37g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ouă jumbo, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Moussaka, Moussaka, și Moussaka.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați mielul măcinat și gătiți până se rumenesc bine. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă usturoiul, ardeiul chile, ceapa și oregano și gătește 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Degajează cu vinul, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Miel Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați stocul, coaja de lămâie, frunza de dafin, bățul de scorțișoară și roșiile și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Între timp, tăiați o felie subțire din două părți opuse ale fiecărei vinete, îndepărtând o parte din piele. Întoarceți vinetele tăiate în sus, apoi tăiați longitudinal în scânduri groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Nonpareils Argintii
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Se presară cu sare și se scurge într-un colizor timp de 20 de minute. Se usuca. Bateți albușurile cu un strop de apă într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Se amestecă panko cu restul de 4 linguri EVOO într-un alt vas până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Adăugați jumătate de brânză, pătrunjelul, usturoiul granulat și ceapa granulată în panko și amestecați bine. Setați un suport de sârmă peste fiecare dintre cele 2 foi de copt. Înmuiați fiecare felie de vinete în albușurile de ou, apoi acoperiți cu amestecul panko, apăsând pentru a-l ajuta să adere. Aranjați pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ceapă Granulată
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Coaceți până când sunt crocante și aurii, 25 până la 30 de minute. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară. Se fierbe la un balon scăzut până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Bateți ușor gălbenușurile de ou într-un bol mediu. Se toarnă încet o parte din sos, amestecând constant pentru a tempera gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se scoate de pe foc. Faceți două straturi de amestec de vinete și miel într-o farfurie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Se toarnă sosul deasupra și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Coaceți până se rumenesc și se fierbe, 30 până la 40 de minute. Nota bucătarului: caserola poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare. Se reîncălzește, acoperit, până se încălzește, apoi se presară cu mai multă brânză și se coace, neacoperit, pentru a crisp blatul.