Moules-Marini aux fines herbes (midii cu ierburi Fine)
Moules-Marini aux aux Fines Herbes (midii cu ierburi Fine) este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, șalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Moules / La Marini, Moules Mariniere, și Moules / La Marini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți 4 minute sau până când șalota este fragedă, amestecând frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă vin alb, apă, midii și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă. Împărțiți midiile în mod egal între 4 boluri de servire.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de unt în amestecul de vin în tigaie, amestecând până se topește. Aruncați frunza de dafin. Oală 1/2 cană amestec de vin peste fiecare porție.
Se presară uniform cu pătrunjel proaspăt și tarhon; se servește cu pâine franceză.