Moules-Marini aux fines herbes (midii cu ierburi Fine)
Moules-Marini aux aux Fines Herbes (midii cu ierburi Fine) este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, șalotă, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Moules / La Marini, Moules Mariniere, și Moules / La Marini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți 4 minute sau până când șalota este fragedă, amestecând frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă vin alb, apă, midii și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Midii
Coji De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă. Împărțiți midiile în mod egal între 4 boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de unt în amestecul de vin în tigaie, amestecând până se topește. Aruncați frunza de dafin. Oală 1/2 cană amestec de vin peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
5
Se presară uniform cu pătrunjel proaspăt și tarhon; se servește cu pâine franceză.