Mosaic JELL-O
Mosaic JELL-O ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 104 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O, gelatină cu aromă de portocale jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran, Salata Jell-O verde deschis a lui Furr – aceasta este o salată Jell-O souped, și Salată De Mozaic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4-1 / 2 căni de apă la fiert. Se dizolvă căpșuni, portocale și 1 buc. gelatina de lămâie se amestecă fiecare în 1-1 / 2 căni de apă clocotită în boluri separate.
Se toarnă fiecare gelatină aromată într-o tigaie pătrată separată de 8 inci. La frigider 40 min. sau până la firmă.
Tăiați în cuburi de 1/2 inch; refrigerați până când este gata de utilizare.
Aduceți apa rămasă la fiert.
Se adaugă la amestecurile de gelatină de lămâie rămase; se amestecă până se dizolvă. Se amestecă laptele evaporat.
Se toarnă în tigaie cu tub canelat de 12 cani sau matriță de gelatină pulverizată cu spray de gătit. La frigider 30 min.
Adăugați cuburi de gelatină în gelatină în tigaie; se amestecă ușor. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Desfaceți înainte de servire.