Mortadella la grătar și glisoare de salam
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mortadellan la gratar si Salam Sliders un try. Această rețetă face 4 porții cu 727 calorii, 22g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mortadella groasă, Salam gros de Genova, chifle slider și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Mortadellan prăjit și glisoare de salam, Gratar Mortadellan și Muenster monstru Sub, și Sandwich cu salam la grătar pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu-mare. Faceți ușor tăieturi diagonale în ambele sensuri pe salam și mortadella, asigurându-vă că nu tăiați complet fiecare felie. Grătați salamul până când începe să devină crocant și faceți puțină grăsime, 2 până la 3 minute. Apoi întoarceți și acoperiți cu o felie sau 2 de muenster pentru a se potrivi. Grătați până se topește muensterul, 2 până la 3 minute.
Scoateți din tigaie și feliați în 4 bucăți pentru a se potrivi cu 4 chifle glisante. Repetați procesul cu mortadella. Ungeți chiflele cu muștarul. Top 4 din chifle cu 1 felie de salam la grătar și câteva chipsuri. Repetați cu mortadella și chiflele rămase.
Serviți copiilor, dar urmăriți adulții încercând să le mănânce pe toate.