Morcovii și Șalotele glazurate cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 231 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Morcovi Glazurați Și Șalotă Cu Cimbru, Burgeri de vinete cu bere cu miere-șalotă caramelizată glazurată, și Morcovi Glazurați Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți morcovii și șalotele uniform într-o tigaie grea de 12 inci, apoi punctați cu unt și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Morcov
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Bateți împreună apă, bulion, Port și miere și turnați peste legume. Acoperiți tigaia cu un capac (sau strâns cu folie) și fierbeți la foc moderat până când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Miere
Apă
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuțit
Bateti
Folie De Aluminiu
3
Transferați legumele cu o lingură pliată într-un castron și fierbeți lichidul la foc moderat, neacoperit, până când este siropos și redus la aproximativ 3 linguri, aproximativ 15 minute. Întoarceți legumele în tigaie și amestecați ușor pentru a acoperi cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bol
4
Se presară mărar și arpagic (dacă se folosește) și piper.