Morcovi și verdeață cu vinetă de fasole Dilly

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii și verdeața cu vinaigretă de fasole Dilly ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de muștar, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi și verdeață cu vinetă de fasole Dilly, Salată mixtă de verdeață cu mere, morcovi, nuci pecan bomboane și parmezan acoperit cu vinetă de arțar-muștar, și Dilly Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți lichidul de murat la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, 15-20 de minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă treptat în unt.
Se amestecă fasolea dilly; păstrați vinaigreta caldă.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii și șalota și gătiți, aruncând des, până se rumenesc în pete și fragede, 10-15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și, lucrând în loturi, adăugați verdeață de muștar, aruncând până se ofilesc ușor între adaosuri; gatiti putin mai mult.
Transferați legumele într-un platou și stropiți cu vinetă caldă; condimentează cu sare și piper.