Morcovi și mere glazurate cu arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovi și mere glazurate cu arțar. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 179 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de mere, sirop cu aromă de arțar, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mere și morcovi prăjiți cu arțar, Morcovi Glazurați Cu Arțar, și Morcovi Glazurați Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere în cratiță de 1 litru.
Adăugați morcovi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 12 până la 15 minute sau până se înmoaie; scurgere.
Încălziți untul în tigaie de 6 inci la foc mediu până când este fierbinte. Gatiti pene de mere in unt 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă siropul și cardamomul. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand merele sunt glazurate uniform. Se amestecă în morcovi.