Morcovi prăjiți cu vinetă de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii prăjiți cu vinetă de citrice. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 138 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, șalotă, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Morcovi Prăjiți Cu Citrice, Morcovi Prăjiți Cu Citrice Glazurate Cu Miere, și Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Aranjați morcovii într-un singur strat pe folie.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper după gust și aruncați morcovii pentru a acoperi complet cu ulei și condimente.
Coaceți până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 20 de minute.
Între timp, faceți pansamentul: într-un castron mare, adăugați sucul de portocale, oțetul de șampanie, mierea și un vârf de sare și bateți pentru a combina.
Adăugați restul de 1 cană de ulei într-un flux lent, amestecând continuu.
Când morcovii s-au terminat, aruncați-i într-un castron de servire, acoperiți cu puțin pansament și amestecați pentru a combina. Mănâncă-le calde sau reci.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Mac + Cheese: 50 de rețete Simple de la Homeroom, restaurantul preferat Mac și brânză al Americii, de Allison Arevalo și Erin Wade, copyright 201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.