Morcovi prăjiți cu Pesto de morcov
Morcovi prăjiți cu Pesto de morcov-Top este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Broccoli prăjiți și morcovi cu Pesto de top de morcovi, Morcovi prăjiți cu Pesto de morcov și Burrata, și Morcovi prăjiți și roșii Cherry cu pansament Pesto cu morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Tăiați blaturile de morcov, lăsând o tulpină atașată. Măsurați 2 căni de blaturi de morcov și puneți deoparte; rezervați orice blaturi de morcov rămase pentru o altă utilizare.
Aruncați morcovii și uleiul vegetal pe o foaie de copt cu margini; condimentează cu sare și piper. Prăjiți, aruncând ocazional, până când morcovii sunt maronii aurii și fragezi, 25-35 de minute.
Pulsează usturoiul și nucile într-un robot de bucătărie până se formează o pastă grosieră.
Adăugați busuioc, parmezan și blaturi de morcov rezervate; procesați până când se formează un pur grosier.
Adăugați ulei de măsline și pulsați până se combină; condimentează cu sare și piper.
Serviți morcovii cu pesto.
Faceți înainte: Pesto se poate face cu 1 zi înainte. Apăsați folie de plastic direct pe suprafață; rece. Morcovii pot fi prăjiți cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.