Morcovi Prăjiți Cu Miere
Morcovii prăjiți cu miere necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 151 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți șalotă, sare kosher, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un primal și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Morcovi Prăjiți Cu Miere, Morcovi De Miere Prăjiți, și Morcovi Prăjiți Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul și tigaia la 50
Tăiați blaturile din morcovi, lăsând 1 centimetru de verdeață pe fiecare morcov.
Se amestecă împreună uleiul de măsline și 1 lingură. unt în tigaie preîncălzită.
Adăugați morcovi, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Între timp, topiți restul de 2 linguri. unt într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă eșalotă; saut 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă bourbonul și următoarele 2 ingrediente. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute sau până când amestecul este siropos.
Stropiți siropul peste morcovi; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți încă 5 până la 7 minute sau până când morcovii sunt crocanți.
Transferați într-un vas de servire și presărați cu cimbru.