Morcovi Prăjiți Cu Chimen

Morcovi Prăjiți Cu Chimen
Morcovii prăjiți cu chimen sunt o garnitură care servește 4. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, morcovi, patrunjel plat și usturoi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Morcovi Prăjiți Cu Chimen, Morcovi De Chimen Prăjiți, și Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F sau un grătar la înălțime (dacă sunteți afară, pregătiți un foc de tabără).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați morcovii mari pe jumătate pe lungime și în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Stropiți o foaie mare de folie cu puțin ulei. Aranjați morcovii într-un singur strat plat peste jumătate din foaia de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Stropiți morcovii cu mai mult ulei și presărați usturoiul, chimenul și sarea și piperul. Acoperiți morcovii cu untul și stropiți cu mierea. Îndoiți folia în jumătate peste morcovi și pliați marginile pentru a sigila și a forma o pungă. Pentru a evita aglomerarea morcovilor, faceți două pungi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Gatiti punga la cuptor sau pe gratar sau foc de tabara timp de 15 minute. Pentru a servi, tăiați masa de pungălateral și terminați cu un strop de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista