Morcovi prăjiți
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, morcovi prăjiți ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită morcovi, ulei de măsline, miere și oțet de cidru. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Morcovi prăjiți și păstârnac cu glazură de miere balsamică (sau doar morcovi), Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă.
Adăugați morcovi de 2 kg, înjumătățiți sau împărțiți pe lungime. Aduceți înapoi la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Scurgeți și lăsați într-o strecurătoare să se usuce la abur câteva minute, apoi aruncați într-o formă mare de prăjire cu 4 linguri de ulei de măsline, 4 linguri de miere, 2 linguri de vin roșu sau oțet de cidru și condimente.
Prăjiți morcovii timp de 30-40 de minute.