Morcovi Portocalii Crocanti

Morcovi Portocalii Crocanti
Morcovii portocalii crocanți sunt un fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de portocale, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brioșe Portocalii Crocante, Crunchy Orange Spice Snack Mix, și Salată Crocantă De Portocale De Fenicul.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați coaja, sucul, morcovii, vinul, uleiul, chimenul, sarea și suficientă apă pentru a acoperi (aproximativ 3/4 cană). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până aproape fraged, dar încă ușor crocant în centru, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ChimenChimen
SucSuc
ApăApă
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați morcovii și lichidul de gătit într-un castron. Condimentează cu ardeiul. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți toate, cu excepția a 1/2 cană din lichidul de gătit înainte de servire.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista