Muștar și ghimbir murat morcovi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 45 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi, fulgi de chile, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați morcovi murati cu ghimbir, Grătar chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, și Morcovi Murati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați morcovii și tăiați-i în 1/4-in. chibrituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
2
Aduceți 3 căni de apă și toate ingredientele, cu excepția morcovilor, la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați morcovii și fierbeți până aproape fragede, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
4
Transferați morcovii și lichidul într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, peste noapte pentru a lăsa aromele să se dezvolte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se servește rece. Păstrează, răcit, până la 1 săptămână.