Morcovi glazurați și fasole verde
Rețeta de Morcovi Glazurați și Fasole Verde poate fi preparată în aproximativ 20 de minute . O porție conține 45 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 35 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Paște . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi baby, zahăr, supă de pui și fasole verde. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și prietenoasă cu alimentele Fodmap . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși corectabil) de 0% . Încercați Morcovi Glazurați cu Agave , Morcovi Prăjiți cu Citrice Glazurate cu Miere și Fasole Verde cu Merișoare, Migdale și Brânză de Capră în Glazură Balsamică de Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați morcovii; acoperiți și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați fasolea; acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Scurgeți legumele și puneți-le imediat în apă cu gheață.
Scurgeți și uscați prin tamponare.
Puneți legumele într-o tigaie mare; adăugați supa și untul. Aduceți la fierbere; gătiți, fără capac, timp de 2-3 minute sau până când lichidul se reduce la aproximativ 2 lingurițe.
Adăugați zahărul, sarea și piperul; gătiți și amestecați timp de 1 minut.