Morcovi glazurați cu susan lipicios
Morcovii glazurați cu susan lipicios necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 135 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită morcovi, ulei de măsline, miere limpede și semințe de susan. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Paște. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi lipicioși cu cimbru și miere, Pui de citrice lipicios cu morcovi și caju, și Pui de susan lipicios.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați morcovii într-o tavă de copt cu uleiul. Prăjiți timp de 40 de minute, amestecând mierea la jumătatea gătitului și presărând peste semințe pentru ultimele 10 minute.