Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei
Morcovii glazurați cu jeleu de ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână jeleu de ardei, morcovi, bulion de pui condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir, și Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu.
Instrucțiuni
Tăiați jumătățile de morcov pe lungime în sferturi. Aduceți morcovii și bulionul de pui la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți, amestecând des, 6 până la 8 minute sau până când morcovii sunt crocanți-fragezi și bulionul se reduce la 1/4 cană.
Se amestecă jeleul de piper și untul și se gătește, amestecând continuu, 5 minute sau până când amestecul se îngroașă și morcovii sunt glazurați.
Transferați într-un vas de servit, folosind o lingură cu fante.
Se toarnă jumătate din sucurile de tigaie peste morcovi; aruncați sucurile de tigaie rămase.
* 1 (10 1/2-oz.) jar hot jalapeo pepper jelly poate fi înlocuit.