Morcovi glazurați cu castane confiate
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Morcovii glazurați cu castane confiate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr brun, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Kuri Kinton (castane confiate cu cartofi dulci), Castane Prăjite Glazurate, și Curcan cu Castane glazurate, păstârnac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de zahăr și 2 lingurițe de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere.
Adăugați castane; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste, amestecand des.
Întindeți castanele într-un singur strat pe hârtie de ceară și lăsați să stea la temperatura camerei până se usucă.
Încălziți 2 lingurițe de unt și ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi; sotati 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă 3 linguri de zahăr; gatiti 10 minute, amestecand frecvent.
Adăugați bulion; se fierbe 2 minute. Se amestecă pătrunjelul și sarea. Sus cu castane.