Morcovi fierți în vin Marsala

Morcovi fierți în vin Marsala
Morcovii fierți în vin Marsala necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână morcovi, marsala, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Marsala De Pui Fiert, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala.

Instrucțiuni

1
Alegeți o tigaie saut dreapta saut, care are un capac etanș și este suficient de mare pentru a ține legumele în unul sau două straturi. O tigaie prea mare va permite lichidului să se evapore prea repede; dacă este prea mică, legumele vor fi îngrămădite prea sus pentru a se fierbe uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Topiți untul la foc moderat, astfel încât să se topească fără a lua nicio culoare. Se amestecă morcovii în tigaie și se condimentează cu sare și piper, nucșoară și zahăr. Întoarceți morcovii de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă sau o lingură de lemn pentru a le acoperi bine cu untul și condimentele. Gatiti usor — nu prajiti-amestecand des, timp de aproximativ 2 minute, pentru a elibera aroma legumelor, apoi turnati Marsala. Aduceți la fierbere rapidă, apoi reglați căldura, astfel încât morcovii abia să fiarbă. Acoperiți bine tigaia și fierbeți, agitând-o bine din când în când, timp de 12 până la 15 minute, sau până când morcovii sunt fragede. Verificați tigaia ocazional și, dacă lichidul s-a evaporat înainte ca morcovii să fie fierți, adăugați cantități mici de apă fierbinte. Când morcovii sunt fragede, ar trebui să rămână doar suficient lichid doar pentru a le acoperi. Dacă este mai mult, dați focul la mare și fierbeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Variații
4
Morcovi fierți în lămâie și pătrunjel: înainte de a adăuga morcovii în unt, gătiți o ceapă mică tocată mărunt până când este fragedă. Înlocuiți apa sau bulionul cu Marsala și adăugați o linguriță de suc de lămâie. Când morcovii sunt fragede, amestecați 3 linguri de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt și aruncați un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5
Morcovi fierți cu parmezan: fierbeți morcovii cu bulion sau apă, iar când sunt fierți, opriți focul și presărați 1/3 cană sau mai mult parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Fă-L Italian
7
Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista