Morcovi fierți în vin Marsala

Morcovi fierți în vin Marsala
Morcovii fierți în vin Marsala necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână morcovi, marsala, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Marsala De Pui Fiert, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala.

Instrucțiuni

1
Alegeți o tigaie saut dreapta saut, care are un capac etanș și este suficient de mare pentru a ține legumele în unul sau două straturi. O tigaie prea mare va permite lichidului să se evapore prea repede; dacă este prea mică, legumele vor fi îngrămădite prea sus pentru a se fierbe uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Topiți untul la foc moderat, astfel încât să se topească fără a lua nicio culoare. Se amestecă morcovii în tigaie și se condimentează cu sare și piper, nucșoară și zahăr. Întoarceți morcovii de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă sau o lingură de lemn pentru a le acoperi bine cu untul și condimentele. Gatiti usor — nu prajiti-amestecand des, timp de aproximativ 2 minute, pentru a elibera aroma legumelor, apoi turnati Marsala. Aduceți la fierbere rapidă, apoi reglați căldura, astfel încât morcovii abia să fiarbă. Acoperiți bine tigaia și fierbeți, agitând-o bine din când în când, timp de 12 până la 15 minute, sau până când morcovii sunt fragede. Verificați tigaia ocazional și, dacă lichidul s-a evaporat înainte ca morcovii să fie fierți, adăugați cantități mici de apă fierbinte. Când morcovii sunt fragede, ar trebui să rămână doar suficient lichid doar pentru a le acoperi. Dacă este mai mult, dați focul la mare și fierbeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Variații
4
Morcovi fierți în lămâie și pătrunjel: înainte de a adăuga morcovii în unt, gătiți o ceapă mică tocată mărunt până când este fragedă. Înlocuiți apa sau bulionul cu Marsala și adăugați o linguriță de suc de lămâie. Când morcovii sunt fragede, amestecați 3 linguri de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt și aruncați un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Morcovi fierți cu parmezan: fierbeți morcovii cu bulion sau apă, iar când sunt fierți, opriți focul și presărați 1/3 cană sau mai mult parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Fă-L Italian
7
Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista