Morcovi fierți în vin Marsala

Morcovi fierți în vin Marsala
Morcovii fierți în vin Marsala necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână morcovi, marsala, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Marsala De Pui Fiert, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala.

Instrucțiuni

1
Alegeți o tigaie saut dreapta saut, care are un capac etanș și este suficient de mare pentru a ține legumele în unul sau două straturi. O tigaie prea mare va permite lichidului să se evapore prea repede; dacă este prea mică, legumele vor fi îngrămădite prea sus pentru a se fierbe uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Topiți untul la foc moderat, astfel încât să se topească fără a lua nicio culoare. Se amestecă morcovii în tigaie și se condimentează cu sare și piper, nucșoară și zahăr. Întoarceți morcovii de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă sau o lingură de lemn pentru a le acoperi bine cu untul și condimentele. Gatiti usor — nu prajiti-amestecand des, timp de aproximativ 2 minute, pentru a elibera aroma legumelor, apoi turnati Marsala. Aduceți la fierbere rapidă, apoi reglați căldura, astfel încât morcovii abia să fiarbă. Acoperiți bine tigaia și fierbeți, agitând-o bine din când în când, timp de 12 până la 15 minute, sau până când morcovii sunt fragede. Verificați tigaia ocazional și, dacă lichidul s-a evaporat înainte ca morcovii să fie fierți, adăugați cantități mici de apă fierbinte. Când morcovii sunt fragede, ar trebui să rămână doar suficient lichid doar pentru a le acoperi. Dacă este mai mult, dați focul la mare și fierbeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Variații
4
Morcovi fierți în lămâie și pătrunjel: înainte de a adăuga morcovii în unt, gătiți o ceapă mică tocată mărunt până când este fragedă. Înlocuiți apa sau bulionul cu Marsala și adăugați o linguriță de suc de lămâie. Când morcovii sunt fragede, amestecați 3 linguri de pătrunjel cu frunze plate tocate mărunt și aruncați un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Morcovi fierți cu parmezan: fierbeți morcovii cu bulion sau apă, iar când sunt fierți, opriți focul și presărați 1/3 cană sau mai mult parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Fă-L Italian
7
Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Revista