Morcovi fierți cu miel
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 228 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Miel fiert condimentat cu morcovi și spanac, Umăr de miel fiert cu cimbru, morcovi și fenicul, și Morcovi Fierți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Condimentează mielul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați mielul pe o farfurie și turnați uleiul.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și țelina. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste, 12 minute.
Adăugați vinul și portul și fierbeți până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 4 minute.
Transferați într-o tigaie și adăugați rozmarinul. Aranjați coada de miel și morcovii în tigaie, adăugați 3/4 cană de apă și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 2 ore, întorcând mielul și morcovii o dată, până când mielul este foarte fraged.
Transferați mielul într-un castron.
Transferați 2 morcovi pe o farfurie pentru a rezerva pentru Emmerul crăpat și terciul de morcov.
Transferați cei 4 morcovi rămași într-un platou de servire. Păstrați cald.
Se strecoară sucurile de tigaie într-o cratiță. Se fierbe la foc mare până se reduce la 1/2 cană, 7 minute. Tăiați carnea de coadă și adăugați-o în sucurile de tigaie; condimentează cu sare și piper.
Presărați ierburile și coaja de lămâie peste morcovi. Înconjurați morcovii cu mielul și sosul și serviți.