Morcovii Est-Vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de cidru, miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stir-Fry Est-Vest, Ciuperci Fierte Est-Vest, și Sparanghel Marinat Est-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați morcovi și gătiți doar până când este fraged-crocant pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgere.
4
Între timp, într-un castron mare, amestecați ulei de măsline, suc de lămâie, oțet, ulei de susan, miso, sos de soia, ceapă verde, pătrunjel și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați morcovi calzi și amestecați pentru a acoperi.