Morcovi Est-Vest
Morcovii Est-Vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de cidru, miso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stir-Fry Est-Vest, Ciuperci Fierte Est-Vest, și Sparanghel Marinat Est-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați morcovi și gătiți doar până când este fraged-crocant pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ulei de măsline, suc de lămâie, oțet, ulei de susan, miso, sos de soia, ceapă verde, pătrunjel și tarhon.
Adăugați morcovi calzi și amestecați pentru a acoperi.
Serviți sau acoperiți și răciți până la 1 zi.