Morcovi Dilled și fasole verde

Morcovi Dilled și fasole verde
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii tăiați și fasolea verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 72 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți apă, unt, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Morcovi Dilled & Fasole Verde, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 5 ingrediente intr-o cratita la foc mediu 8-10 minute sau pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgere.
3
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați legume; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista