Morcovi Dilled & fasole verde pentru 2

Morcovi Dilled & fasole verde pentru 2
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete pentru repertoriul dvs., morcovi Dilled & fasole verde pentru 2 ar putea fi o rețetă ar trebui să încercați. Această rețetă servește 2 și costă 40 de cenți pe porție. Această garnitură are 80 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, buruieni de mărar, sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Morcovi Dilled & Fasole Verde, Fasole Verde Dilled, și Fasole Verde Dilled.

Instrucțiuni

1
În cratiță mică, aduceți apa, zahărul, sarea și mărarul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați morcovi și fasole. Gatiti, neacoperit, timp de 5-8 minute sau pana cand legumele sunt crocante; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista