Morcovii de lămâie-busuioc sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, morcovi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Morcovi De Lămâie-Busuioc, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Morcovi, dovlecei și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii într-o cratiță mică; adăugați apă pentru a acoperi. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie; scurgeți și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti la foc mic pana se topeste untul.