Morcovi De Caise-Ghimbir
Morcovii de caise-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 116 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, apă, conserve de caise cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi De Caise, Morcovi Glazurați Cu Caise, și Morcovi Glazurați Cu Caise-Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați morcovii și apa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Scurgeți și transferați morcovii într-un castron.
Combinați conservele, margarina și ghimbirul în cratiță. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand conservele se topesc. Întoarceți morcovii în cratiță; aruncați ușor. Gatiti pana se incalzeste bine.
Se servește cu o lingură cu fante.