Morcovi cu șalotă, salvie și cimbru
Morcovii cu șalotă, salvie și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de morcovi, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Și Șalotă Cu Cimbru, Socca Cu Șalotă Și Cimbru, și Ciuperci marinate cu șalotă și cimbru.
Instrucțiuni
Tăiați morcovii în bețișoare de 3 pe 1/2 inch.
Aduceți stocul la fiert cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-o tigaie grea de 12 inci.
Adăugați morcovii și fierbeți, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scoateți capacul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Transferați morcovii într-un castron și ștergeți tigaia.
Gătiti șalotele în unt cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper în tigaie la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați salvie, cimbru și nucșoară și gătiți, amestecând, până când sunt foarte parfumate, 1 până la 2 minute.
Scoateți de pe foc și readuceți morcovii în tigaie, aruncând în strat. Se condimentează cu sare și piper.
Morcovii pot fi făcuți cu 1 zi înainte și răciți. Reîncălziți la foc mic.