Morcovi cu vinegretă de portocale și alune

Morcovi cu vinegretă de portocale și alune
Morcovi cu vinegretă de portocale și alune se prepară aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 4 porții. Această garnitură are 184 de calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo-vegetariană . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, piper cayenne, miere și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Per total, această rețetă obține un scor super generos de 83% . Rețete similare sunt Salată de somon la grătar cu vinegretă de portocale roșii și coriandru , Salată de quinoa roșie, varză kale, portocale roșii și alune de pădure cu vinegretă de lămâie Meyer și Fursecuri cu unt și alune de pădure .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Întindeți alunele de pădure pe o tavă de copt și prăjiți-le până devin aurii, 8-10 minute. Lăsați-le să se răcească și apoi să le zdrobiți ușor (fundul unei căni de măsurat este potrivit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
3
Adăugați coriandrul într-o tigaie mică și amestecați-l la foc mediu până se rumenește, aproximativ 2 minute. Zdrobiți coriandrul și adăugați-l într-o tavă de copt împreună cu alunele de pădure, șalotele, oțetul, mierea, 1/2 linguriță de sare, ardeiul iute și sucul de la o portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Încorporați uleiul de măsline cu un tel lent și constant. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți o oală medie și puțin adâncă într-un vas pentru gătit la abur și adăugați aproximativ 2,5 cm de apă. Aduceți la fierbere, adăugați morcovii, acoperiți și gătiți la abur până când sunt fragezi cu furculița, timp de 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
6
Transferați în tava de copt, amestecați ușor și lăsați morcovii să se răcească în vinegretă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Tăiați portocala rămasă în segmente și aranjați morcovii pe un platou de servire, acoperiți cu feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Presărați cu sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
9
Servi.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista