Morcovi cu unt și varză de Bruxelles
Morcovii cu unt și varza de Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de rețete de garnituri. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo are 8 porții și costă 66 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 97 de calorii . Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de lămâie, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precumVarză de Bruxelles cu Lardons, Cireșe și Nuci , Varză de Bruxelles cu Bacon și Ceapă Eșalotă și Varză de Bruxelles Coaptă cu Ceapă Roșie și Pancetta .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mediu, fierbeți morcovii și varza de Bruxelles în apă clocotită timp de 8-10 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Adăugați ghimbirul; gătiți timp de 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie, coaja de lămâie, zahărul, sarea și piperul; turnați peste legume.
Presărați cu pătrunjel, dacă doriți.