Morcovi cu unt de lamaie
Morcovii cu unt de lămâie necesită aproximativ 3 minute de la început până la sfârșit. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi cu unt de lamaie, Morcovi cu unt de lămâie-arpagic, și Morcovi în unt de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Morcovi la abur, acoperiți, 6 până la 7 minute sau până când sunt fragede; se scurge bine. Întoarceți morcovii în tigaie.
Adăugați coaja de lămâie și ingredientele rămase; se amestecă până se topește untul.