Morcovi Condimentați Din Africa De Nord

Morcovi Condimentați Din Africa De Nord
Morcovii condimentați din Africa de Nord ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, coriandru măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Tagine Cu Legume Condimentate Din Africa De Nord, Salată de morcov și păstârnac condimentată în Africa de Nord, și Supă De Nucă De Cocos Condimentată Din Africa De Nord pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista