Morcov prăjit și supă de roșii cu busuioc

Morcov prăjit și supă de roșii cu busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi și roșii prăjite cu busuioc. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 142 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă prăjită de morcovi și busuioc cu Dunkers de brânză la grătar, Supă De Busuioc De Roșii Prăjite, și Supă De Busuioc De Roșii Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Aranjați ceapa, roșiile, morcovii și căței de usturoi pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
TomateTomate
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară sare și piper. Prăjiți până când legumele sunt fragede și rumenite, întorcându-se ocazional, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor. Cojiți căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
LegumeLegume
4
Transferați legumele într-un castron mare (nu curățați foaia de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
5
Adăugați 1 cană de apă pe foaia de copt, răzuind bucățile rumenite; se adaugă în blender, apoi se adaugă jumătate de legume și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați în cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați legumele rămase și 1 1/2 căni de apă în blender și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Transferați în aceeași cratiță. Adăugați treptat suficient lapte în supă pentru a subția până la consistența dorită. Se amestecă 1/4 cană de busuioc. Simmer 10 minute pentru a amesteca arome. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
10
Se presară cu 1/4 cană de busuioc rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
11
per porție: calorii, 139; grăsimi totale, 3 g;grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 5 mg
12
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista