Moo Shu Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Moo Shu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,19 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, scallions, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", Slow Cooker chineză de porc aka Char Siu carne de porc, și Resturi de carne de porc-Guton de porc-Creton-uri L ' Ancienne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sosul hoisin, oțetul, usturoiul și 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un bol mare.
Adăugați carnea de porc și marinați 10 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Scoateți carnea de porc din marinată folosind clești (rezervați marinada) și amestecați până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Transferați carnea de porc pe o farfurie.
Adăugați 3 până la 4 linguri de apă în tigaie, apoi turnați sucurile de tigaie peste carnea de porc de pe farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei vegetal în tigaie; când este fierbinte, adăugați ciupercile și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de coleslaw și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați carnea de porc, marinata rezervată și jumătate din scallions; se amestecă încă 2 minute. Se condimentează cu sare și se presară cu scallions rămase.
Serviți amestecul în frunzele de salată cu mai mult sos hoisin.
Fotografii de Antonis Achilleos