Monterey Jack, porumb și Risotto de ardei roșu prăjit

Monterey Jack, porumb și Risotto de ardei roșu prăjit ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, porumb cu miez întreg, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Makeover Monterey Jack Porumb Coace, și Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgeri de creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și bulionul într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați amestecul de bulion cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați orez, chimen, coriandru (dacă doriți) și usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de amestec de bulion; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de lichid este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă ceapa, brânza, sosul fierbinte, porumbul și ardeii grași; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.