Monte Cristo Lumina

Monte Cristo Lumina
Lumina Monte Cristo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, făină de porumb, pâine sandwich din Viena și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Monte Cristo, Monte Cristo, și Monte Cristo.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1 lingură de căpșuni întinse pe o parte a fiecăreia dintre cele 6 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Așezați 1 uncie de curcan și 1 felie de brânză peste căpșuni întinse pe fiecare felie de pâine; se acoperă cu restul de 6 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Combinați ouăle, albușul de ou și laptele; se amestecă bine cu un tel de sârmă. Înmuiați cu grijă sandvișurile în amestecul de ouă, permițând scurgerea excesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Presărați ambele părți ale fiecărui sandviș uniform cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
5
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mic până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 3 sandvișuri în tigaie; gătiți sandvișuri 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când pâinea este aurie și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți din tigaie și presărați sandvișurile uniform cu jumătate de zahăr pudră. Repetați procedura cu restul de 3 sandvișuri și restul de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista