Monte Cristo Benedict al chef John
Rețeta Chef John's Monte Cristo Benedict poate fi făcută în aproximativ 1 oră . Pentru 2,93 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 689 de calorii , 44 g de proteine și 39 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un mic dejun. Un amestec de ouă, unt, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Monte Cristo Egg Rolls , Monte Carlo Sandwich și Sparangus Eggs Benedict .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți 2 ouă, smântână, zahăr alb, sare, 1 praf de piper cayenne, scorțișoară și ienibahar într-un castron până când aluatul este bine combinat.
Așezați feliile de pâine în aluat, una câte una și lăsați pâinea să absoarbă amestecul. Întoarceți feliile de pâine în aluat până când aproape tot aluatul a fost absorbit, aproximativ 10 minute.
Se încălzește o tigaie mare la foc mediu și se topește untul în tigaia fierbinte. Gatiti feliile de paine in untul fierbinte pana se rumenesc, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați feliile de pâine prăjită pe o tavă de copt.
Puneți felii de șuncă în tigaia fierbinte și gătiți până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 1 minut pe parte.
Pentru asamblare, așezați o felie de brânză Cheddar pe o felie de pâine prăjită, deasupra cu 2 felii de șuncă și așezați o felie de brânză Havarti peste șuncă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bucățile de pâine prăjită nu mai sunt umede, aluatul este întărit și brânza s-a topit și a început să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Așezați sandvișurile pe farfurii de servire și acoperiți fiecare cu 2 ouă poșate. Asezonați cu sare kosher și un praf de piper cayenne.