Monkfish învelit în frunze de banană cu ghimbir, Cilantro, Chile și lapte de cocos

Monkfish învelit în frunze de banană cu ghimbir, Cilantro, Chile și lapte de cocos
Monkfish învelit în frunze de banane cu ghimbir, Cilantro, Chile și lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 568 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, peștișorul, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește învelit în frunze de banană cu Rajas Chile și Crema, Beef ' n Cornbread învelit în frunze de banană, și Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C/gaz 8).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pentru a face frunzele de banană mai flexibile, țineți câteva secunde peste o flacără de gaz. Lăsând deoparte peștele și bețișoarele de plante, lăsați restul ingredientelor într-un pistil și mortar pentru a face o pastă groasă și lingurați puțin pe fiecare frunză de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Așezați peștele deasupra și apoi lingurați restul de pastă deasupra. Aducând părțile laterale și împingându-l cu o crenguță de rozmarin sau un băț de frunze de dafin pentru a-l fixa. Acest lucru va arata minunat și este natural, dar am fost cunoscut de a folosi un cuier haine sau șir să-l țineți toate împreună. Nu va fi un sigiliu perfect, dar acest lucru îi permite să respire și să aburească, lăsând aromele să se infuzeze, atât de curajoase și gustoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Puneți coletele pe o tavă și coaceți timp de 15 minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Servesc parcelele individuale pe farfurii la masă și îi las pe prietenii mei să le disece. Când este deschis, aburul parfumat se ridică și miroase fantastic.
6
Serviți cu orez fiert simplu pentru a curăța sucurile, asta trebuie să fie. Sfârșitul poveștii, terminat, minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista