Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregola

Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Monkfish în Prosciutto cu Pesto Fregolan. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $6.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de prosciutto, fregola, monkfish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sfeclă aurie cu Pesto de pătrunjel și Fregola, Cupe de ou Prosciutto cu Pesto, și Pizza Pesto cu anghinare și prosciutto.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștișorul și uscați-l. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MonkfishMonkfish
2
Aranjați jumătate din feliile de prosciutto pe o suprafață de lucru, suprapunându-le pentru a face un dreptunghi suficient de mare pentru a închide una dintre cozile de monkfish (folosiți suficient prosciutto pentru a închide monkfish în siguranță; este posibil să mai rămână câteva felii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
MonkfishMonkfish
3
Așezați peștele în centru și pliați prosciutto-ul în sus și în jurul acestuia pentru a face o ruladă strânsă. Dacă este necesar, asigurați-vă cu sfoară de măcelari sau scobitori. Repetați cu a doua coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați cusătura în jos pe o farfurie și dați-o la frigider timp de 1 oră.
5
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Așezați o piastra pe grătar pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Între timp, într-o oală mare, aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Aruncați fregola în apa clocotită și gătiți până când este doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
ApăApă
9
Scurgeți și reîmprospătați imediat în baia de gheață; când este rece, scurgeți fregola extrem de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
GheațăGheață
10
Într-un castron mare, aruncați fregola cu pesto și ardei roșii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
FregulaFregula
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Periați fiecare coadă învelită cu prosciutto cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Așezați pe piastra și gătiți timp de 6 minute, nemișcat. Rulați ușor fiecare peste 90 de grade și gătiți timp de 4 minute. Repetați de două ori, pentru un timp total de gătit de aproximativ 18 minute; temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 66° în partea cea mai groasă a peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
RolaRola
13
Se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
14
Tăiați cozile în felii de inci și aranjați frumos deasupra fregolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
15
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, presărați cu nuci de pin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
16
articol var
17
Type_27_data = {};
18
articol
19
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista