Monkfish Din Orientul Mijlociu

Monkfish Din Orientul Mijlociu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 1 și costă 30,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 151G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1239 calorii. Un amestec de sare, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Monkfish Din Orientul Mijlociu, Ou Devilat Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt usturoiul și rădăcina de ghimbir together.In un castron mic, amestecați uleiul în pasta de roșii. Se amestecă amestecul de usturoi și ghimbir, scorțișoară și semințe de chimen. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Îndepărtați pielea fină de la monkfish, apoi întindeți-o pe amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Puneți peștele într-un vas superficial. Acoperiți și refrigerați timp de 1 - 1 1/2 ore.Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați o bucată de folie suficient de mare pentru a închide peștele.Faceți un pat de ceapă tocată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Așezați peștișorul și orice pastă de condimente rămasă în vas deasupra cepei.Îndoiți folia ușor peste pește și sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
MonkfishMonkfish
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Coaceți timp de 20-25 de minute.Deschideți folia și ungeți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți încă 10-15 minute până când fulgii de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista