Monkfish cu sos de migdale

Monkfish cu sos de migdale
Monkfish cu sos de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 632 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți parmigiano-reggiano, piper cayenne, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Monkfish în sos de roșii-usturoi, Pescăruș învelit în escarole într-un sos de roșii-măsline, și Pescăruș la grătar cu ardezie, cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, pulverizați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un bol de amestecare și se adaugă muștarul, cayenne și brânza și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați 1/4 cană ulei de măsline, suc și coajă. Sosul ar trebui să fie textura pesto. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Într-o tigaie de 12 inci, antiaderentă, încălziți uleiul rămas până când fumați doar la foc mediu. Dragați peștișorul în făina condimentată și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
MonkfishMonkfish
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează până se rumenesc pe o parte, aproximativ 7 minute, apoi se întoarce.
6
Adăugați vinul, sucul de lămâie rămas și untul și gătiți până când vinul este aproape evaporat și peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați pătrunjelul în tigaie și rotiți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați peștele pe o farfurie de servire. Acoperiți cu sos de migdale și sos de tigaie rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista