Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca

Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca
Monkfish cu cedru, prăjit la foc și gust de Puttanesca, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 303 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ardei gras, oțet de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca, Cozi de homar cu scânduri de cedru cu gust de Chile afumat de porumb, și File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți tigaia de prăjire cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați scândură de cedru; cântăriți cu cutie sau oală mică pentru a vă menține scufundat și înmuiați 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Pregătiți grătarul (căldură mare).
4
Periați grătarul cu 1 lingură de ulei. Aranjați roșiile, ceapa și ardeiul gras pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se presară sare și piper; stropiți cu 1 lingură de ulei. Grătiți legumele până când sunt ușor carbonizate și vezicule, întorcându-se ocazional cu clești, aproximativ 4 minute pentru roșii și 8 minute pentru ceapă și piper. Întoarceți legumele în aceeași foaie și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Cojiți jumătățile de roșii; cojiți jumătățile de ardei. Tăiați toate legumele grosolan și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați măsline, hamsii, usturoi, busuioc, capere, oțet și 1 lingură de ulei rămas. Aruncați pentru a amesteca. Condimentați gustul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
9
Presărați fileurile cu sare și piper. Înfășurați 2 felii de prosciutto în jurul fiecărui file, lăsând partea de sus și de jos expuse. Asigurați prosciutto cu scobitori. Apăsați ușor fiecare File pentru a aplatiza partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
ProsciuttoProsciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Scurgeți scândura de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
11
Așezați fileurile pe scândură. Lingură 1/4 cană savurați deasupra fiecărui File și apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
12
Așezați scândura pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti pestele pana cand este doar opac in centru si termometrul introdus in registrele centrale 120 F, verificand ocazional si stropind plankul cu apa daca incepe sa arda, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Serviți, trecând gustul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Folosiți o scândură de cedru groasă de 1 inch pentru peștișor. Scândurile mai subțiri au tendința de a arde și de a se deforma pe grătar. Căutați cedru marcat" netratat " la cherestele și la unele magazine de îmbunătățiri pentru locuințe. Sau comandați scânduri de la Satuee Cedar Company (sauteecedar.com; 866-728-8332).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
MonkfishMonkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista