Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca

Monkfish cu cedru, prăjit la foc și gust de Puttanesca, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 303 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ardei gras, oțet de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca, Cozi de homar cu scânduri de cedru cu gust de Chile afumat de porumb, și File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți tigaia de prăjire cu apă.
Adăugați scândură de cedru; cântăriți cu cutie sau oală mică pentru a vă menține scufundat și înmuiați 1 zi.
Pregătiți grătarul (căldură mare).
Periați grătarul cu 1 lingură de ulei. Aranjați roșiile, ceapa și ardeiul gras pe foaia de copt cu margini.
Se presară sare și piper; stropiți cu 1 lingură de ulei. Grătiți legumele până când sunt ușor carbonizate și vezicule, întorcându-se ocazional cu clești, aproximativ 4 minute pentru roșii și 8 minute pentru ceapă și piper. Întoarceți legumele în aceeași foaie și răciți ușor.
Cojiți jumătățile de roșii; cojiți jumătățile de ardei. Tăiați toate legumele grosolan și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați măsline, hamsii, usturoi, busuioc, capere, oțet și 1 lingură de ulei rămas. Aruncați pentru a amesteca. Condimentați gustul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 oră înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Presărați fileurile cu sare și piper. Înfășurați 2 felii de prosciutto în jurul fiecărui file, lăsând partea de sus și de jos expuse. Asigurați prosciutto cu scobitori. Apăsați ușor fiecare File pentru a aplatiza partea de sus.
Scurgeți scândura de cedru.
Așezați fileurile pe scândură. Lingură 1/4 cană savurați deasupra fiecărui File și apăsați pentru a adera.
Așezați scândura pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti pestele pana cand este doar opac in centru si termometrul introdus in registrele centrale 120 F, verificand ocazional si stropind plankul cu apa daca incepe sa arda, aproximativ 18 minute.
Transferați peștele în farfurii.
Serviți, trecând gustul rămas.
Folosiți o scândură de cedru groasă de 1 inch pentru peștișor. Scândurile mai subțiri au tendința de a arde și de a se deforma pe grătar. Căutați cedru marcat" netratat " la cherestele și la unele magazine de îmbunătățiri pentru locuințe. Sau comandați scânduri de la Satuee Cedar Company (sauteecedar.com; 866-728-8332).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa