Monkfish cu pansament de lămâie

Monkfish cu pansament de lămâie
Monkfish cu sos de lamaie este un Hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rachetă, migdale albite, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Tagine de Monkfish, Corried Monkfish, și Monkfish Cu Ratatouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați peștișorul într-un castron cu lemongrass, frunze de tei, cimbru de lămâie și ulei de măsline. Acoperiți și răciți timp de 6 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru De LămâieCimbru De Lămâie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
MonkfishMonkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Între timp, faceți pansamentul cu lămâie. Tăiați fâșiile de coajă de lămâie în zaruri mici și vârful într-o tigaie cu apă clocotită. Aduceți înapoi la fierbere, apoi scurgeți. Într-o cratiță mică, gătiți coaja de lămâie albită cu zahărul în 140 ml apă timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți coaja de lămâie și amestecați împreună cu ingredientele rămase și 2 lingurițe de apă. Gustați și condimentați, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Cu aproximativ 20 de minute înainte de a fi gata de mâncare, scoateți peștișorul din marinată și condimentați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
MonkfishMonkfish
5
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și prăjiți medalioanele monkfish timp de 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
MonkfishMonkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 4 minute. Pentru a servi, încălziți ușor pansamentul, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Puneți-l peste peștișor și în jurul farfuriei, apoi împrăștiați-l cu frunze de rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Monkfish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista