Monkfish crocant cu capere

Monkfish crocant cu capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștișorul crocant cu capere. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, sare și piper, panko și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Calmar crocant cu capere, Fettuccine cu roșii și capere crocante, și Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fileul de călugăr pe diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De PeșteFileuri De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Puneți făina, ouăle bătute și panko în 3 boluri puțin adânci. Condimentați peștele cu sare și piper și praf fiecare felie pe o parte numai cu făină, atingând excesul. Înmuiați partea făinoasă în ou și apoi în panko, apăsând pentru a ajuta firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt în 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați jumătate din peștișor, cu pâinea în jos și gătiți la foc mare până devine auriu, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele și gătiți până se albesc, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Transferați peștele în farfurii, cu pâinea în sus. Repetați cu restul de unt, ulei și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați peștele cu pătrunjel, capere, coajă de lămâie și ou tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
MonkfishMonkfish
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se servește cu sparanghel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista