Monkfish Butterflied la grătar cu o tocană de fasole dulce alergător

Grilled butterflied Monkfish cu o tocană de fasole dulce alergător este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 9.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 532 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare și piper, un pătrunjel cu frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rețetă de pește la grătar (cu tocană de fasole dulce), Dulce Glazurate Butterflied Pui La Gratar, și Vinetă De Fasole Runner.
Instrucțiuni
Îmi place absolut să gătesc fasole alergătoare în acest fel. Ei iau pe aroma fantastic și du-te atât de bine, atunci când mâncat fierbinte, cu pește prăjit sau carne albă. De asemenea, sunt foarte bune servite la rece ca antipasto. Vă rugăm să le dea un try. Pentru a termina acest fel de mâncare, voi folosi un excelent potențiator de aromă numit gremolata. Combinația clasică este usturoiul, coaja de lămâie și pătrunjelul cu frunze, toate tocate împreună foarte fin. Poate fi presărat peste tocănițe, bulionuri, supe sau mâncăruri de paste în ultimul moment. Aduce într-adevăr un fel de mâncare la viață. Obțineți parfumul și claritatea lămâii și zumzetul usturoiului.
Hrăniți fasolea alergătoare printr-un tăietor de fasole. Dacă nu aveți unul, pur și simplu rulați peelerul pe fiecare parte a fasolei pentru a scăpa de bucățile stringy și apoi tăiați-le în bucăți de 1/2 inci într-un unghi.
Tocanul dvs. de fasole alergătoare poate fi gătit în avans sau început chiar înainte de a găti peștele.
Încălziți o cratiță mare, suficient de mare pentru a ține toate ingredientele și adăugați 2 linguri de ulei de măsline plus uleiul din borcanul de hamsii. Se toacă 4 căței de usturoi și se prăjesc ușor cu hamsiile și chili-ul uscat până când totul devine moale și hamsiile se descompun într-o ciupercă.
Se toarnă roșiile zdrobite sau sosul de roșii și se adaugă fasolea și crengutele de rozmarin. Se condimentează și se aduce la fierbere.
Puneți un capac pe tigaie și fierbeți ușor timp de 12 până la 15 minute sau până când fasolea este bine gătită. Dacă sosul se usucă puțin, adăugați un strop de apă și dați fasolei o agitare.
Așezați bucățile de peștișor pe o placă de tocat și tăiați-le orizontal aproape în jumătate, astfel încât să se deschidă ca o carte. Încercați să le obțineți astfel încât să aveți o grosime uniformă pe ambele părți. Înscrieți peștele ușor și lăsați-l deoparte.
Pentru a face gremolata, tocați mărunt cățelul de usturoi rămas cu un vârf de sare. Apoi, tocați mărunt pătrunjelul și coaja de lămâie.
Amestecați-le cu usturoiul, dați-le pe toate 1 Ultima cotlet și dați deoparte pentru a stropi la sfârșit.
Încălziți o tigaie foarte mare sau o tigaie (sau folosiți 2 mai mici). Condimentează bine peștele cu sare și piper și freacă ușor cu ulei de măsline. Gătiți peștele timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert (nu gătiți prea mult).
Scoateți fasolea de pe foc, gustați-le și condimentați-le încă o dată, dacă este necesar.
Scoateți crengutele de rozmarin și adăugați sucul de lămâie.
Așezați o grămadă de fasole pe fiecare farfurie și deasupra cu o bucată de pește.
Se presară peste frunzele de busuioc și gremolata. Sau ai putea servi întregul lot pe un platou mare în mijlocul mesei - stil de serviciu familial!
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.