Monkfish aburit: Polpo în Umido
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Monkfish aburit: Polpo în Umido ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bucată de scorțișoară, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Monkfish aburit: Polpo în Umido, Pescăruș fiert: Codan în Umido, și Insalata di Calamari e Polpo (salată caldă de fructe de mare).
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mic, transpirați ușor usturoiul în uleiul de măsline până când este foarte moale, dar nu se rumeneste.
Adăugați ceapa și continuați să gătiți 5 până la 7 minute, până când ceapa este moale și rumenită. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați jumătăți de roșii, tăiați părțile în jos. Gatiti rosiile, intorcandu-se frecvent, pana cand isi elibereaza sucurile si sunt foarte moi.
Amestecați pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sarea, piperul și scorțișoara, acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute, până când sosul este gros și aromat.
Scoateți bățul de scorțișoară și împingeți sosul printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de legume sau procesați într-un piure grosier. Întoarceți sosul în tigaia clătită la foc mediu.
Tăiați peștișorul în 6 bucăți de dimensiuni de servire și adăugați la sosul fierbinte. Gătiti, întorcând bucățile de pește Până când peștele este gătit, dar încă ferm, aproximativ 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se servește imediat, lingând sosul peste bucățile de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.