Monkeying-În Jurul Valorii De Tort
Această rețetă servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 270 calorii. Cap la magazin și ridica amestec tort de ciocolata, frisca, licorice șir, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se toarnă în 2-qt unsă și făinată. vas de sticlă rezistent la cuptor.
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Tort rece în castron 15 min.; inversați pe grătar. Se răcește complet.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Adăugați unt de arahide; bate până se omogenizează bine. Se amestecă biciul rece.
Tăiați tortul orizontal în jumătate; așezați stratul plat pe farfurie. Înghețați cu jumătate din amestecul de budincă; acoperiți cu tortul rămas pe jumătate, cu partea rotunjită în sus. Puneți amestecul de budincă rămas într-o pungă de plastic resigilabilă; refrigerați cu tort până când este gata de utilizare.
Aduceți crema doar pentru a fierbe în cratiță mică la căldură scăzută.
Adăugați ciocolată; gatiti pana se topeste, amestecand continuu. Se răcește 10 min. Între timp, înmuiați marginile de napolitane în glazură; așezați pe farfurie.
Lăsați să stea până când glazura este fermă.
Întindeți glazura rămasă pe tort.
Faceți 2 tăieturi mici în partea de sus a tortului; introduceți napolitane în tăieturi pentru urechile maimuței. La frigider 30 min.
Tăiați colțul 1 colțul inferior al sacului de amestec de budincă; utilizați pentru a pipa amestecul de budincă pe tort pentru gura maimuței și în movilă deasupra capului, așa cum se arată în fotografie.
Tăiați lungimea de 6 inci din lemn dulce; așezați pe tort pentru gură.
Tăiați bucata de lemn dulce rămasă în jumătate; adăugați la tort pentru nări. Împărțiți prăjiturile OREO în jumătate; așezați jumătăți acoperite cu cremă pe tort pentru ochi. Aruncați jumătățile OREO rămase sau rezervați pentru gustare. Păstrați tortul la frigider.