Monetarie Julep Martini

Monetarie Julep Martini
Menta Julep Martini este un vegan rețetă cu 1 porție. O porție conține 351 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lichior de portocale, clear CR aproxumme de menthe, garnituri: crenguță de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Mint Julep, Mint Julep, și Mint Julep pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un agitator de martini. Se acoperă cu capac și se agită până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Scoateți capacul și strecurați-l într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Serviți imediat.
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
* 1/2 linguriță extract de vanilie poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
6
Notă: Această rețetă poate fi ușor dublată. Face cantitatea dorită de porții, și se păstrează într-un ulcior.
7
Se servește răcit. Doar în scopuri de testare, am folosit Smirnoff Vanilla Twist pentru vanilla vodka și Grand Marnier pentru lichior de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Grand MarnierGrand Marnier
VanilieVanilie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista