Monede De Ciocolată-Scorțișoară
Ciocolata-scorțișoară monede ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 150 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri, Monede De Ciocolată Decadente, și Monede de ciocolată, nuc și afine.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul granulat la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Adăugați oul, bătând bine.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un bol separat; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând doar până la amestec. Se amestecă vanilia și ciocolata.
Împărțiți aluatul în 2 porții egale și puneți-l pe hârtie de ceară.
Rotiți fiecare porție într-un jurnal de 8 inci.
Se pune la congelator 30 de minute.
Ungeți buștenii cu gălbenuș de ou. Împărțiți zahărul turbinado în jumătate; rotiți fiecare jurnal în zahăr, acoperind complet.
Tăiați fiecare buștean în felii de 1/2 inci (aproximativ 15 felii) și așezați pe foi de copt căptușite cu pergament la 1 inch distanță.
Coaceți la 375 timp de 12 până la 14 minute sau până la setare.
Îndepărtați hârtia pergament și fursecurile pe rafturile de sârmă; se răcește 2 până la 3 minute.
Transferați cookie-urile de pe hârtie pergament pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.